Did you actually verify that it was that process which was KMail causing the issue by using "top" or ksysguard's process table?

Best regards,
Tiago

On Tue, Oct 11, 2011 at 4:39 AM, Patrick Serru <patrick@...> wrote:
Hello everybody,

I always have a window "ksysgard" in my session. I noticed something that
looks like a bug: the system consumes "abnormally", but not always. I was not
able to cause the problem for sure. I am relatively sure it's related to
KMail. Once opened and closed KMail. The only window "KSysgard" is open.

It's strange because while preparing this e-mail, I re-opened KMail and opened
Kate. Ksysgard was hidden. Deciding to watch the "consumption" while writing
in kate, I de-masked Ksysgard: After this simple operation, consumption is
re-lowered to a "normal" level ...

Comments on the attached picture:
The vertical lines are spaced 60 seconds (1 sample per second)
The horizontal lines are spaced 5%
The left side (96% CPU load) represents the opening of the session,
The following peaks represent the closure of all the windows and then opening
and closing KMail
Most of the picture represents this abnormal consumption
On the left, back to "normal" situation.

I place this mail "users" list, because I dont want to repport a minor bug, if
I'm the only one to see that. To you to confirm or deny...

System kubuntu 10.10-trinity-enterprise (86x_64)

Good luck to everyone,
Patrick


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: trinity-users-unsubscribe@...
For additional commands, e-mail: trinity-users-help@...
Read list messsages on the Web archive: http://trinity-users.pearsoncomputing.net/
Please remember not to top-post: http://trinity.pearsoncomputing.net/mailing_lists/#top-posting