trinity-users@lists.pearsoncomputing.net

Message: previous - next
Month: March 2020

Re: [trinity-users] KIOExec error when automounting drives

From: "Michele Calgaro via trinity-users" <trinity-users@...>
Date: Wed, 25 Mar 2020 11:54:37 +0900
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA512

On 2020/03/25 04:29 AM, Janek Stolarek wrote:
> Hi Michele,
>
> I've managed to resolve the problem - it was a configuration issue, an incorrect entry in inode/directory mime
> type, which indeed I have experimented with at some point. Thank you for your help and sorry for raising a false
> alert.
>
> Janek
>

No problem Janek,
good to hear it is now solved :-)

Cheers
  Michele

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----

iQIzBAEBCgAdFiEEjhl1z5vbYB3YbFTiKnW3yore1c8FAl56x+cACgkQKnW3yore
1c9qNBAAj3SxovTiFEROLp99ONxeDdgIp39Bdc13tkZzyfzNe0XoA8MoMEc1KtKs
0TNw2f4svKuwQSnjwkMCEzLPoNMmypirib3zU2OKvuEsJycQ1psnep70huY8GNz9
db/7xu0PTGmK5WhAeo4XmHi/8n8UpDPvQNu3rJ2tRovsJh5Q1oiNLs4DX4QK+pCY
M7k7vI/gReMGzqL8YnbpPtxkY6iLnUE91+LIdb2rDfxRJR1QWi5Ny7cWJls1Ljri
5d+f6nvW8rbL7Clz6rs/+ZlVroF8flsAGUf0XeeVvPcUeOmjuq/Zj7JP7JMgYDTG
HH7Z4Oo6mLnCrkjVezsJHngNTDO3v8Wedtkahw9KlBHpXOiHZZwXxSs6zfwFnCwz
nrY29TdiIW094ULoxlrLOhdQRsThdmxSHHdQdPnffVE+kmemPbh/xsk0IfZmu5sK
b6GmXI5L2L5avLr+JqvsyskWk3PTGSobdaBmVKrKPuoRhlnStp5Zby4rG4j/FEsI
+MYj/n9YXqWkWz861B9YlSQucfvXmAawuE1qLZ4bmfzz4fpBQ2C03/KR0I116cRG
I03GYjDD2kmm33rVes4xitur8fsPthSw/SpbXRg7zo8moe8d2gp/1FIC8IMtVGxS
9RKObCv7HcOEX5RaaPqDGQaDniEz/Ypeg6NcejddUPCEWLxLRuU=
=3VeH
-----END PGP SIGNATURE-----